رسام فرتاک پل موفقیت شماست

مشاوره های شغلی و کاریابی

مشاوره های شغلی و کاریابی

تنوع شغل‌ها بسیار بیشتر از سالهای دور است. پدران ما این همه گزینه برای انتخاب شغل نداشتند، از بین این همه گزینه مختلف، کدامیک مناسب حال من است؟
کدام شغل می‌تواند رضایت شغلی را برای من به ارمغان آورد؟ از طرف دیگر توقع ما از شغل هم بسیار بیشتر از گذشته است. حالا ما انتظار داریم که شغل ما علاوه بر اینکه درآمد خوبی نصیبمان کند، در راستای علایق و استعدادهای ما هم باشد. حرف زدن از پدیده‌هایی مثل استعدادیابی و علاقه‌سنجی شاید ۲۰۰ سال پیش خنده‌دار به نظر میرسید، اما این روزها اوضاع خیلی فرق دارد.
در مسیر رسیدن به شغل مناسب، ما بارها دچار سرگردانی می‌شویم. نمیدانیم از شغل چه می‌خواهیم و کدام شغل، همان شغلِ رویایی ماست؟
در میانه این سردرگمی و پیچیدگی، مشاور شغلی می‌تواند راهنمای ما در رسیدن به شغل مناسب باشد. گاهی یک مشورت شغلی درست‌، می‌تواند منجر به تصمیم‌گیری بسیار بهتری شود و هم باعث صرفه‌جویی در زمان و سایر منابع شود و هم زندگی را برای ما دلنشین‌تر کند.

چه موقع سراغ مشاور شغلی برویم؟

در چنین وضعیت‌هایی بهتر است سراغ یک مشاور شغلی خوب برویم:
• وقتی از شغل فعلی راضی نیستیم و هفته‌هاست با زحمت زیاد و با بد و بیراه گفتن به خودمان و این روزگار از خواب بیدار می‌شویم. (از کارم بدم میاد، چی کار کنم؟)
• وقتی تصمیم به تغییر شغل گرفته‌ایم ولی استرس تغییر شغل داریم و نمی‌دانیم دقیقا باید چطور این کار را انجام دهیم. با مخالفت خانواده چه کنیم؟ (تعامل با اطرافیان در حین ایجاد تغییر در زندگی)
• وقتی در حال تحصیل هستیم و متوجه شده‌ایم به هر دلیلی دوست نداریم در زمینه مربوط به رشته تحصیلی‌مان، فعالیت کنیم. حالا باید چه کاری انجام دهیم؟ تغییر رشته یا ادامه تحصیل و تغییر در مقاطع بالاتر یا …؟ (ارشد بخونم یا نه؟) (ادامه تحصیل بدهم یا نه؟ دکترا بخوانم؟)
• و البته بسیاری موارد دیگر.
مشاوره شغلی
استعدادیابی
جذب فرصت های شغلی
معرفی بکار کارجو
تنظیم قرارداد کار(کارفرما،کارجو)
مشاوره بیمه نمودن نیروی کار
ایجاد فرصت های شغلی
مشاوره بیمه بیکاری

در جلسه مشاوره شغلی و تحصیلی به دنبال چه باشیم؟

از مشاور در مورد روش‌های کسب مهارت‌های لازم در مسیر شغلی‌تان راهنمایی بخواهید. در مورد راه‌های شناخت علاقه‌ شغلی و روش‌های بررسی کیفیت این علاقه.
در مورد نحوه نوشتن رزومه و ارسال آن از مشاور کمک بگیرید.
از جلسه مشاوره شغلی با کلی ایده برای اجرا کردن و کلی موضوع برای فکر کردن بیرون بیایید. یادتان باشد مدیر پروژه طراحی مسیر شغلی شما هستید و مشاور شغلی در بهترین حالت، تنها یک مشاور خوب است، مدیر شمایید.

طبیعتا بهترین مشاوره، مشاوره حضوری است. اما در مواردی که شرایط برای مشاوره شغلی حضوری فراهم نباشد، جلسه مشاور شغلی تلفنی و آنلاین هم قابل برگزاری است.

توسط
مشاوره
توسط کارشناسان
رسام فرتاک
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره بیمه کار
  • مشاوره بیمه بیکاری
  • معرفی کارفرما و کارجو

هدف ما چیست !